SmartDevil Desk USB Ventilator Majhnih Osebnih Namizni Namizni Ventilator z Močnim Vetrom Tiho Delovanje Prenosni Mini Ventilator za Office Spalnica


Nov izdelek

€16.34

€27.23

-39%Oznake: lg bldc fan, reža za shranjevanje, farrata podstavek ventilatorja, desk mat, edaja 3 pro ventilator, brushless dc ventilatorja, fan tabl, prenosni tanke fan, stojala za shranjevanje, portabl fan.

Lastnosti izdelka

【Majhen, Vendar Močan】: velikost ventilatorja je:5.23 palca.Čeprav je majhen, vendar je veter močan.Ima 5 poenostavljeno fan rezila za zmanjšanje hrupa, zmanjšanje zračnega upora in povečanje dovod zraka področju.Idealno za dom, avto, pisarna, desktop, taborjenje in potovanja.

【Nastavljiv in Enostaven za Čiščenje】:Majhna, lahka in priročna osebnih ventilator z 20-stopnja nastavljiv ventil telo, smer vetra, je mogoče spremeniti, kot je zahtevano.Lahko kroženje zraka v zaprtih prostorih in bilance sobni temperaturi.Vrtijo fan kritje razteza v razdalji osnutek ščit.Snemljiv design, vrtenje v nasprotni smeri urnega kazalca, da odstranite očesa kritje, enostaven za čiščenje.

【Neskončno-spremenljivi Hitrosti Nadzor Gumb】: za Razliko od tradicionalnih hitrost vetra prilagoditev gumb, ta ventilator, prilagodi hitrost vetra preko 180-stopinjsko nastavljiva bunka.Hitrost vetra spremembe gladko z rotacijo gumb.Lahko izberete najbolj udobno hitrost glede na vaše potrebe.

【Visoka Kompatibilnost USB Power】: SmartDevil USB ventilator je powered by USB, ki je združljiv z RAČUNALNIKOM / prenosni računalnik, mobilni moč, AC adapter, avto polnilec in drugih USB podprte moč.USB navijači varčevanje z energijo in varovanje okolja. (Opomba: Ta ventilator, nima baterije)

SmartDevil Mini USB Ciklon Desk Fan

SmartDevil Ciklon Desk Ventilator je majhno telo, ampak je močna.Ne samo, da je to tiho,vendar je tudi prilagodi hitrost vetra preko 180-stopinjsko nastavljiva bunka.Hitrost vetra spremembe gladko z rotacijo gumb.Lahko izberete najbolj udobno hitrost glede na vaše potrebe.Z 20-stopnja nastavljiv ventil telo, lahko spremenite smer vetra, kot je zahtevano.Zagon prek povezave USB, brez baterije.S to srčkan ventilatorja, da boste uživali cool kadarkoli in kjerkoli.

Uporabniku Prijazen Nastavljiv Telo Ventila

20 stopnja nastavljiv kota,primeren za več scenarijev in se lahko kroženje zraka v zaprtih prostorih in bilance sobni temperaturi.

Visoka Kompatibilnost USB Napajanje

Ta Mini USB ventilator je powered by USB, združljivo z RAČUNALNIKOM/prenosni računalnik, moč banke, AC adapter, avto polnilec in drugih USB-omogočeno napajanje.USB ventilator je varčevanje z energijo in prihranek Energije. (Opomba:Ta ventilator ne izvaja baterije)

Neskončno-spremenljivka za Nadzor Hitrosti, Bunka

Veter poveča ali zmanjša z vrtenjem gumba.

Odstranljiva Rešetka

To je mogoče enostavno odstraniti, se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca.Rešetko je mogoče oprati neposredno z vodo, in preostalih delov je treba obrisati s krpo.

Na Voljo V Štirih Barvah

Bela, Črna, Roza, Modra štirih barv, da izberejo, da zadovoljijo svoje opravljanju barve.

Blagovna Znamka SmartDevil
Številka Modela 2.02.02.0035
Združljiv Znamko/Model Univerzalni
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

SmartDevil Desk USB Ventilator Majhnih Osebnih Namizni Namizni Ventilator z Močnim Vetrom Tiho Delovanje Prenosni Mini Ventilator za Office Spalnica

SmartDevil Desk USB Ventilator Majhnih Osebnih Namizni Namizni Ventilator z Močnim Vetrom Tiho Delovanje Prenosni Mini Ventilator za Office Spalnica

Podobni izdelki