100V 350A Svinčevi Litij-Zmogljivost Baterije Tester Napetosti Trenutnega Zaslona Coulometer Coulomb Števec Brezplačna Dostava 12003155


Nov izdelek

€37.04

€43.58

-15%Oznake: baterija bluetooth zaslon, test led, amprobe baterije tester, coulometer za baterije, odvajanje tester, baterija coulometer, digitalni tester baterij, zmogljivost baterije testerjev, tk15, baterija skp.

100V 350A Svinčevi Litij-Zmogljivost Baterije Tester Napetosti Trenutnega Zaslona Coulometer Coulomb Števec Brezplačna Dostava s Številko Skladbe 12003155 Pregled: TF03 je vrsta visoko natančnost trenutni tip zmogljivost baterije meter (tudi vedeti, kot coulometer), ki lahko preizkusite napetost, tok in sposobnost baterije za pomoč uporabnikom, da vedo, stanje baterije v času.TF03 so pomnilniško funkcijo in nizke napetosti in zmogljivosti alarmno funkcijo.To je primerna za prenosne in mobilne radijske opreme,electromobile,ravnotežje avtomobilov,čiščenje stroji,instrumenti merilne opreme in tako naprej.Uporablja specifikacija: Ta izdelek je primeren za litijeve baterije litij-železo fosfat baterije, svinčene baterije in nikelj-metal-hidridne baterije napetost, ki je od 10V do 120V.Osnovni parametri:

Parameter

Min

Vrsta

Max

Enota

Delovna Napetost

10

50

120

V

Delovno moč poraba

10

15

mA

Pripravljenosti porabo energije

1

2

mA

Napetost pridobitev natančnost

±1.0

Trenutno pridobitev natančnost

±1.0

%

Sposobnost pridobivanja natančnost

±1.0

%

Osvetlitev na tekočem

80

100

mA

Osvetlitev izključite trenutno

50

60

mA

Zmogljivost baterije nastavitev vrednosti

0.1

999

Ah

Tok 50A sampler

5

50

75

A

Tok 350A sampler

75

350

500

A

Tok 500A sampler

500

500

750

A

Uporaba temperature

20

35

Teža

75

g

Velikost

94x55x20

mm način Povezave: potrebujemo zaščiteni žice in navadna žica (za 0,3-0.75 mm⊃2;).En konec navadne žice, povezuje pozitiven,drugi konec poveže B+ o sampler (eno je v redu).B - od sampler poveže B - baterije.P - o sampler priključite na P - proizvodnje.Končno povezavo sampler, da coulometer jih je zaščiten žice.Opozorilo: Prosimo, da povezavo, kot je prikazano strogo.V sampler, mora biti priključena na negativni vezje, je prepovedano povezati s pozitivno vezja.Če želite razširiti zaščiteni žice, morate uporabiti 4 linije iste specifikacije.Delovni vmesnik description: Namestite:

Odprite eno pravokotno odprtino in šest lukenj na plošči opreme glede na dimenzije na sliki.Nato namestite coulometer od zadnji plošči v smeri puščice.Končno, popraviti coulometer z vijaki iz sprednji plošči.

Opis izdelka: 1. Skupaj povezave, kot je prikazano, in moč, nato pa na zaslonu se prikaže napetost akumulatorja,začetne zmogljivosti in druge informacije.Če se zaslon ne prikaže, vas prosimo, preverite povezavo in ponovno vklopite. 2. Začetna zmogljivost ni dejanska zmogljivost baterije.Če je zmogljivost baterije ni znano, prosimo, praznjenje baterije popolnoma in nastavite zmogljivost nič(držite tipko" "tipko za 3 sekunde), potem nastavite zmogljivost vrednost tako velika, kot je mogoče.Nato napolnite baterijo in snemanje zmogljivosti vrednost.Končno nastavite zmogljivost vrednost glede na rekordno vrednost, in sposobnost, bodo natančno. 3. Ko je polnjenje ali praznjenje, je coulometer mora biti pri delu.Drugače zmogljivosti ne bodo natančne. 4. Priključite obremenitve, ko zaključka sedanje višja kot 100mA, osvetlitev (če je osvetlitev utripa, nato B in P sta obratno), polnjenje-izpust kazalnik točk navzdol kažejo, da je obremenitev praznjenje.Poleg tega, zaslon opravljanje sedanjih in v realnem času napetosti. 5. Odmor obremenitev, in priklopite polnilnik.Ko trenutnih dajatev višja kot 100mA, osvetlitev utripa (če je osvetlitev ozadja, potem pa B - in P - sta obratno), polnjenje-izpust kazalnik kaže kažejo, da se baterija polni.Poleg tega, prikaz trenutnih dajatev. 6. Ko je polnjenje ali praznjenje trenutna vrednost je nižja od 60mA, je coulometer vstop v stanje nizke porabe in osvetlitev izključi.Kliknite eno od tipk osvetlitev na 10s. 7. Zaradi visoke občutljivosti, ko coulometer je v stanju pripravljenosti (baterija nima vhodni ali izhodni tok), če je vmešavala elektromagnetno sevanje (odpiranje ali zapiranje induktivna obremenitev, kot so high-power motor) skoraj, osvetlitev ozadja pa bo v kratkem vklopite. 8. Ko tekoče spremembe pogosto datum pridobitve, lahko povzroči napake, in bo to vplivalo na točnost.Uporaba nastavitev: Zmogljivosti in napetosti nastavitev:

1.Pritisnite "OK" tipko za 3 sekunde za vstop v nastavitev meni; 2.Kliknite gumb " "ali" " tipka, da izberete nastavitev elementov: SKP—zmogljivost nastavitev:začetno zmogljivostjo nastavili v tovarni, prosimo, nastavite glede na dejanske zmogljivosti; POLNO U—polno napetosti nastavitev:, ko napetost, ki je višji kot je odstotek, ki bo 100%;

NIČ U—nič napetosti nastavitev:, ko napetost, ki je manjša, kot je odstotek, ki bo 0%, osvetlitev izklopi , če boste obdržali odvajanje LCD utripanja, alarm indikator prikaza in zumer opozorilo; Alarm—alarm nastavitev:ko sposobnost je manjša, kot je theLCD utripanja in zumer opozorilo.Opomba:na Splošno POLNO U in NIČ U ne potrebujete, da ga nastavite.Privzeto je, 0V, ki je neveljavna.Če želite nastaviti, prosimo za razumevanje dejanske polnjenje in praznjenje napetost baterije prvič. 3. Izberite"SKP"in kliknite"OK"tipko za vstop zmogljivosti nastavitev; nastavi bit utripanja, kliknite"OK"tipko, lahko izberete drugih bitov, kliknite na tipko" "ali" "tipko za plus in minus vrednost; po tem kliknite" "tipko, da zaprete zmogljivosti nastavitev; 4. Mi lahko nastavite ostale elemente z isto metodo kot sposobnost。 Ko so vsi elementi so določeni in so vse vrednosti so pravilne, kliknite na "" tipko, da shranite nastavitev in zaprete meni nastavitev; 5. Cut izklop in Ponovni vklop,bo to delovalo normalno.Zmogljivost baterije set nič ali polno:

Pred prvo uporabo ali po zamenjati baterije, pomnilniške zmogljivosti) mora biti nastavljena nič ali polno: V glavni vmesnik, držite pritisnjeno tipko " "tipko za 3 sekunde, zmogljivost bo max vrednost 100%;pridržite" "tipko za 3 sekunde, zmogljivost bo nič.Pozornost, da operacije, ki jih ni mogoče obnoviti Spanja zbudi delovanje:

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Blagovna Znamka PASTOP
Številka Modela TF03-B
Vrsta Akumulator Vozila Tester

Napiši mnenje

100V 350A Svinčevi Litij-Zmogljivost Baterije Tester Napetosti Trenutnega Zaslona Coulometer Coulomb Števec Brezplačna Dostava 12003155

100V 350A Svinčevi Litij-Zmogljivost Baterije Tester Napetosti Trenutnega Zaslona Coulometer Coulomb Števec Brezplačna Dostava 12003155

Podobni izdelki