ZigBee DIY Smart Motorizirana Roller Blinds/Odtenki Pogon Motornih Hub Tuya Smart Življenje APP Alexa googlova Domača stran Glasovni Nadzor


Nov izdelek

€13.35

€27.24

-50%Oznake: aqara stikalo, kvm dbg, za dom, mini sonoff, doma smart, zavese električni motor, smart tuya, vrata tuya smart, tuya zigbee, homekit stikalo.

ZigBee DIY Smart Motorizirana Roller Blinds/Odtenki Pogon Motornih Hub Potreben Pogon za Polnilnik Tuya Smart Življenje APP Alexa googlova Domača stran Glasovni Nadzor Z MoesHouse

2020 Nov Prihod Nadgradili z Bolj Osebno Točk: Update1:Nova ZigBee različica z Alexa in Google Dom za glasovni nadzor podprte.

Update2:Ulimitset in dimitset na voljo v APP

Update3:ZigBee smart različica z ZigBee hub, zahtevanih v Tuya Smart Life APLIKACIJO za lažje brezžični daljinski upravljalnik

Glavne Značilnosti:

1.Pametni Dom, Avtomatizacija z ZigBee Hub Zahteva: ZigBee protokol vgrajen zahteva ZigBee razdelilnika pred običajno uporabo.Avtomatizacijo obstoječih žaluzije, senčila, zavese, najlažji in stroškovno najbolj učinkovit način.Motor lahko nastavite zgornji & spodaj mejne pozicije in limiti se lahko shrani, tudi če izklopite.Motor se lahko hitrost nastavljiva v Smart Življenje Tuya APP.Preprosto dodajte motorizirana odtenkih za vaš pametni dom s Pametnimi Žaluzije Pogon Motornih!Združljiv z različnimi odtenki, žaluzije, zavese, in draperije z novo posodobitev ročno.(Opomba:ZigBee zvezdišče, ki niso vključene v paket,morate ločen nakup v naši spletni trgovini.)

2.Nova nadgrajena z Alexa in Google Domov, podprtih za preprosta glasovni nadzor povezanih naprav za vklop/izklop jih na veliko lažji način.(Opomba:Bodite pozorni na ukaz z vklop/izklop na voljo,ne odpri/zapri.)

3.Nadzor preko Pametnega Življenja Tuya App Prosto: Nadzor vaš novi pametni žaluzije neposredno s Tuya Smart Life Aplikacijo ali njeno intuitiven na Dotik Trakovi kontrole.Tudi vi želite premakniti vaš žaluzije iz svoje postelji,kavču ali z enim dotikom na Orodje.Brezžični daljinski nadzor vašega povezanih naprav kjerkoli vam je všeč z ZigBee razdelilnika vnaprej.

4.Li-baterija Polnjenje: Powered by polnilnik(adapter je priložen) zagotavlja dolgo časa neprekinjeno deluje z veliko kapaciteto baterije.Celo prihranili več denarja in energije nizko porabo energije.

5.Nastavite urnik in časovnik vaše žaluzije neodvisno.Nastavite po meri, urnike in točne števce za lastne potrebe.Ne monterji ali diplomo iz raketa-znanost, ki zahteva.Preprosto namestitev in nastavitev Žaluzije Pogon Motornih v nekaj minutah.Deluje z vsemi plastičnih beaded verige ali kovinski beaded verige, ki se ponavlja.

Parameter:

Model:AM43-0.45/40-ES-EB

Vhodno Napajanje:DC polnilnik 8.4 VDC

Zaklepanje-rotor tok:1.8

Hitrost Razpon:20-40rpm

Navor:0.45 Nm

Nazivni tok:1A

Zmogljivost baterije:7.4 VDC/1000mAh

Frekvenca:2,4 GHz

Geslo:8888

Pakiranje Vnos:

Moes Smart Žaluzije Pogon Motornih*1

Adapter*1

Vijak*2

Orodje*3

3M VHB*1

Q&A: Q:Lahko se strinjam nadzor z družinskimi člani, za nadzor žaluzije skupaj?

A:Ja,ta novi posodobitev različico, ki je združljiva s Pametnimi Življenje Tuya App, ki podpira naprave delež na vaše družinske člane, za dodatno udobje.Q:Ali motor deluje z Googlom Doma ali Alexa?

A:Ja,ta motor deluje z Alexa in Google Dom za preprosta glasovni nadzor.Q:ali je le podpora za nadzor preko App?O tem, kako stari, ki ne morejo uporabljati Aplikacijo?

A:Brezplačno Aplikacijo nadzor je samo način za nadzor.Za stare,se lahko samo pritisnite gumb NAVZGOR/NAVZDOL na motor sam za nadzor brez uporabe Aplikacije.Q:ali moram za povezavo z Bluetooth pred njeno normalno uporabo?

O:Ne,naši motor je na novo zasnovan s št Bluetooth, ki zahteva.To je ZigBee smart različico .Q:Če imam več te vrste motornih,ali lahko uporabljam eno Aplikacijo za nadzor jih skupaj?

A:Ja,Aplikacijo lahko dodate največ 7 naprave.Q:ali Lahko uporabim ta motor za nadzor zanke strip mobilnega omrežja, satja odtenkih ali navpične žaluzije?

O:Absolutno,ta motor deluje z vsemi plastičnih beaded verige ali kovinski beaded verige, ki se ponavlja.Q:Je prostor, potrebnih za to napravo?

A:Ja,to je ZigBee protokol naprave, ki zahteva ZigBee središče za normalno uporabo.Q:Je središče v paketu?

A:Ne,zvezdišče, ki niso vključene v paket,morate ločen nakup v naši spletni trgovini.

Napetost 110-240V
Nazivni Tok 1A
Zmogljivost baterije 7.4 VDC/1000mAh
Model AM43-0.45/40-ES-EB
Geslo 8888
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MoesHouse
Zaklepanje-rotor trenutno 1.8
Frekvenca 2,4 GHz
Navor 0.45 Nm
Razpon Hitrosti 20-40rpm
Nazivna Moč DC polnilnik 8.4 VDC

Napiši mnenje

ZigBee DIY Smart Motorizirana Roller Blinds/Odtenki Pogon Motornih Hub Tuya Smart Življenje APP Alexa googlova Domača stran Glasovni Nadzor

ZigBee DIY Smart Motorizirana Roller Blinds/Odtenki Pogon Motornih Hub Tuya Smart Življenje APP Alexa googlova Domača stran Glasovni Nadzor

Podobni izdelki