SparkFun FTDI Osnovni Zlom - 3.3 PROTI DEV-09873 DEV-09873 Vmesnik Razvojna Orodja FTDI Osnovni Zlom 3.3 V


Nov izdelek

€12.26Oznake: ftdi usb, ft232, ft232rl usb, ftdi ttl usb, ft232rl ftdi, gameboy stekla, gameboy mikro motherboard, ft232rl ftdi usb, ključnega pomena ssd, ključnega pomena ddr4.

Lahko nam sporočilo bomo morali vedeti čas dostave na prvi čas, da odgovori

Opis: To je najnovejša revizija naše .Zdaj smo uporabite SMD 6-pin glavi, na spodnjem delu, zaradi česar je manjši in bolj kompakten.Funkcionalnost je ostala enaka.

To je osnovni zlom odbor za FTDI FT232RL USB na serijski .V pinout tega odbora ujema FTDI kabel za delo z uradne in klonirali 3.3 V odborih.Prav tako se lahko uporablja za splošno serijskih aplikacijah.Glavna razlika je ta odbor, ki ga prinaša DTR pin v nasprotju z RTS pin za FTDI usb kabla.V DTR pin omogoča cilj, da se samodejno ponastavi, ko novo Skico se prenaša.To je res lepo lastnost, da so in omogoča skico, ki jo želite prenesti, ne da bi morali zadeti gumb za ponastavitev.Ta odbor bo auto reset koli upravni odbor, ki ima reset pin prinesel iz 6-pin priključkom.

Z zatiči, ki je označena BLK in GRN ustrezajo barvi vodnikov na FTDI usb kabla.Črno žico na FTDI kabel je GND, zelena je DTR.Uporaba teh BLK in GRN zatiči za poravnajte FTDI osnovno ploščo z vašo ciljno.

Obstajajo prednosti in slabosti za FTDI Kabel vs FTDI Osnovna.Ta odbor ima TX in RX Led, ki omogočajo, da vidite, serijska prometa na Led, da preveri, ali odbor deluje, vendar je ta odbor zahteva Mini-B kabel.V FTDI Kabel je dobro zaščiten pred elementov, vendar je velika in ne morejo biti vključene v projekt kot enostavno.V FTDI Osnovne uporabe DTR, da povzroči strojna ponastavitev če FTDI kabel uporablja signal RTS.

Ta odbor je bil zasnovan tako, da zniža stroške razvoja in povečanje enostavnost uporabe (auto-reset funkcija rocks!).Naši Pro in LilyPad plošče uporabljajo to vrsto priključka.

Opomba: vemo, veliko raje microUSB nad miniUSB.Nikoli strah, dobili smo vam pokrita!Preverite naše za mikro FTDI potrebe!

Blagovna Znamka Letenje razmišljanje Dili Azija
Številka Modela x

Napiši mnenje

SparkFun FTDI Osnovni Zlom - 3.3 PROTI DEV-09873 DEV-09873 Vmesnik Razvojna Orodja FTDI Osnovni Zlom 3.3 V

SparkFun FTDI Osnovni Zlom - 3.3 PROTI DEV-09873 DEV-09873 Vmesnik Razvojna Orodja FTDI Osnovni Zlom 3.3 V

Podobni izdelki