10pcs RPMT1204-M-C DP5320 RPMW1003M0 DP5320 R5 R6 cnc stružnica Karbida rezkanje vstavi RPMW RPMT stružni rezanje vstavite


Nov izdelek

€8.17Oznake: wnmg080404, rpmt, 17hs4401, insektov nakit, 10t3, ice svile majica, rpmt10t3mo, 1204 vstavite, rdmt, tamagotchi.

Pakiranje:

1. korak: Ena plastičnih cevi pack enem kosu, 10 kosov na skupino 2. Korak: Uporabite zračni mehurček papir, da encase plastike, papirja 3. Korak: Postavite blago, zmešani z air bubble papir v škatli Step4: Drugi pakiranje bodo sprejeti glede na vaše potrebe.Pakiranje in dostava rezanje vstavi: • Standard karton se lahko popolnoma zaščitijo rezanje vložki • Podpora TNT, DHL, Fedex, EMS, UPS dostave, EUB, Trgovinayorki.si, itd.

Xuzhou Baiyi Technology Co., Ltd.je bila ustanovljena leta 2016. Smo podjetje, ki obdeluje in wholesales CNC obdelovalnih strojev.V zadnjih nekaj letih smo veliko vlagala v razvoj CNC orodjarske industrije, ki omogoča več podjetij na delo.Trg koristi in zmanjšati stroške.Danes, z nenehno izboljševanje domače tehnologije, smo se zavezali, da zamenjava uvoženih orodja z domačega orodja, ki omogočajo Kitajskih podjetij za podporo Kitajskih podjetij, in z globalno prepoznati Kitajski proizvodnji.

Naše blagovne znamke izdelki se dobro prodajajo v razvitih državah, kot so zda, Južna Koreja, Japonska, Nemčija, velika Britanija, Evropa in zda, in so bili priznani z velikim številom domačih in tujih tovarn in distributerji.Imamo 3 skladišč v zda, Italija, Mehika, Nemčija, Združeno Kraljestvo in Kanado.Smo povečali prodajo podjetja in skladišča, in smo prodajnih za glavne blagovne znamke.

Imamo orodje, proizvodnja tovarne in integrirati najboljše CNC orodjarske tovarne na Kitajskem Dom, trgovina na debelo, da stranke po najnižji ceni, zmanjšanje stroškov za uporabnike v vseh smereh.Smo zelo dinamično podjetje.Bomo porabili več časa in energije z vami, da se med seboj spoznajo, in win-win sodelovanje.Prepričani smo, da bomo prijatelji z našim strankam za življenje.Imamo vložki,armature,lita vaje,zlitine, rezkanje, rezalniki ,HSS rezkanje, rezalniki,HSS svedri in tako naprej ,vse znamke CNC orodja za rezanje prodajajo po nizki ceni.Še vedno obstajajo nekatere modele, ki niso na seznamu na naši spletni trgovini,če potrebujete več predmetov,lahko pošiljate sporočila za nas.

Blagovna Znamka ZIMICNC
barve Slika
Razred dp5320
Material Težko Zlitine
Številka Modela RPMW RPMT
Uporaba rezkanje vložki
Package
Trdoto HRC40-60
Premaz PVD CVD
Obdelovanca JEKLA

Napiši mnenje

10pcs RPMT1204-M-C DP5320 RPMW1003M0 DP5320 R5 R6 cnc stružnica Karbida rezkanje vstavi RPMW RPMT stružni rezanje vstavite

10pcs RPMT1204-M-C DP5320 RPMW1003M0 DP5320 R5 R6 cnc stružnica Karbida rezkanje vstavi RPMW RPMT stružni rezanje vstavite

Podobni izdelki