1:24 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //G098


Nov izdelek

€13.07Oznake: 124 človeška figura, 124 slika smole, 124 slika nemški, usb volk, 124 zgodovinski slika, 3 witcher, ds r4, witcher, modbus tcp, gsxr turn.

Spoštovani kupec in prijatelj, tukaj je kratek opis naše trgovine izdelkov:

1、Vseh izdelkov, ki so naprodaj v trgovini, je beli film, brez barve, potrebe kupcev, poliranje, barve in montaža.Vidite lahko, barvo, slike, ki se uporabljajo kot zaslona, da bi

ste barvo zagotoviti sklic.Prosimo, bodite prepričani, da bodite pozorni na to.Vse trgovine izdelkov, je brez barve, so deli modela.

2、Vse izdelke brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, fotografije in VIZITKE. (mislih kupce prosimo, da skrbno izbrati)

3、Po tem, ko ste prejeli izdelek, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, smo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4、Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami veliko pohval!Najlepša hvala!

5、iskreno upam, da boste našli vaš najljubši izdelek tukaj.Hvala vam za pokroviteljstva.Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo!

Vrsta Smole Kompleti
Številka Modela 1
Spol FANTJE
Tema Kompleti
Lestvica 1
Opozorilo Ne more jesti
Starostni Razpon > 14 let
Material Smole

Napiši mnenje

1:24 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //G098

1:24 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //G098

Podobni izdelki